طرز پخت برنج طارم هاشمی - برای بدست اوردن اطلاعات بیشتر در مورد برنج طارم هاشمی به مقاله برنج طارم هاشمی چیست؟ مراجعه شود.
طرز پخت برنج طارم هاشمی مانند طرز تهیه انواع چلوهای بومی ایرانی روشی متداول است که در آشپزخانه های خانه ها و رستوران ها و هتل ها سال ها امتحانش را پس داده است. این برنج هم به روش های کته، آبکش و بخارپز به عمل می آید و ظاهر دلپذیر و عطر و طعمی عالی دارد. اما چند نکته اساسی را هنگام پخت این برنج نباید فراموش کرد:
1. اگر برنج کهنه است، مثلا برای برنج طارم هاشمی 1401 بهتر است که برنج را قبل از پختن دو سه ساعت در آب و نمک بخیسانید تا چلویی نرم و خوش خوراک به دست دهد.
2. در روش آبکش، هنگام جوشیدن برنج، مقداری سرکه یا آبلیمو به برنج بیفزایید تا دانه های برنج به حداکثر قد خود برسند.
3. اضافه کردن یخ نیز به برنج در حال جوشیدن موجب قدکشیدن بیشتر برنج می شود.
4. موقع دم کشیدن (با دمکنی)، برنج را با قاشق از کناره های قابلمه فاصله دهید تا گرما به همه جای برنج برسد و برنج در توده ای از حرارت همه جانبه به خوبی مغزپخت شود.