برنج طارم چیست؟
برنج طارم نوعی از برنج ایرانی بسیار باکیفیت است که در استان های شمالی ایران کشت می شود. عطر بی نظیر برنج طارم آن را به برنج مورد علاقه مجالس و رستوران ها تبدیل کرده است.
برنج را می توان بر اساس طول و قد ان ها دسته بندی کرد. بر این اساس سه گروه اصلی برای برنج ها می توان بر شمرد: برنج دانه بلند، برنج دانه متوسط و برنج دانه کوتاه. در بخشهای زیر به اینها مفصل پرداخته می شود.
برنج دانه بلند:
دانه های برنج دانه بلند کشیده و باریک هستند و پس از پخت جدا می شوند. این نوع برنج اغلب در کنار غذاها، پلو و سرخ کردنی استفاده می شود. برخی از انواع برنج بلند دانه عبارتند از:
- برنج باسماتی
- برنج جاسمین
- برنج آمریکایی بلند دانه
برنج های ایرانی مانند برنج طارم و برنج هاشمی از گروه دانه بلند ها می باشند.
برنج دانه متوسط
دانه های برنج متوسط دانه کمی کوتاهتر از دانه های برنج بلند دانه هستند و پس از پخت کمی چسبناک می شوند.
برنج دانه کوتاه
دانه های برنج دانه کوتاه، بسیار کوتاه هستند و پس از پخت بسیار چسبناک می شوند. این نوع برنج اغلب برای سوشی، موچی و دسرها استفاده می شود. برخی از انواع برنج کوتاه دانه عبارتند از:
- برنج کالروز
- برنج هوم ماری
- چمپا
برای اطلاع از قیمت عمده برنج طارم و سایر انواع برنج به سایت برنجبار مراجعه شود.
بیشتر بخوانید: قیمت برنج طارم هاشمی درجه یک عمده – برنج مجلسی و باکیفیت
مدیر فروش | خانم امامی | |
شماره موبایل | 09122980199 | |
شماره دفتر | 021-86046255 | |
کانال تلگرام | Zereshk_price@ | |
پاسخگویی تلگرام | barberry_abram@ | |
پاسخگویی واتس اپ | کلیک کنید | |
پست الکترونیکی | info@abramfood.com | |
آدرس شرکت | تهران، یوسف آباد، خیابان ١٢، پلاک ٢٨ |