انواع زعفران

زعفران بر اساس نحوه برداشت و فرآوری به انواع مختلفی تقسیم می‌شود:

۱. زعفران سرگل (Super Negin)

  • بهترین و باکیفیت‌ترین نوع زعفران.

  • تنها از کلاله قرمز گل زعفران تهیه می‌شود.

  • رنگ، عطر و طعم بسیار قوی دارد.

۲. زعفران نگین (Negin)

  • شبیه به زعفران سرگل، اما ممکن است کمی خرد شده باشد.

  • کیفیت بالایی دارد و برای مصارف خانگی و صنعتی مناسب است.

۳. زعفران پوشال (Pushal)

  • شامل کلاله و بخش کوچکی از خامه (قسمت زرد رنگ) است.

  • کیفیت پایین‌تر از سرگل و نگین دارد، اما قیمت آن نیز کمتر است.

۴. زعفران دسته (Bunch)

  • شامل تمامی قسمت‌های کلاله و خامه است.

  • کیفیت پایین‌تری دارد و معمولاً برای مصارف صنعتی استفاده می‌شود.

۵. زعفران سفید (Konje)

  • تنها از خامه (قسمت زرد رنگ) تهیه می‌شود.

  • کیفیت پایین‌تری دارد و کمتر استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:  خرید اینترنتی زعفران عمده