بسیاری از کاربران به دنبال قیمت آنلاین زرشک هستند. البته قیمت زرشک چه به صورت سنتی و چه به صورت آنلاین به پارامتر های بسیاری واسبتگی دارد. اینکه زرشکی که به فروش می رسد زرشک دانه اناری است یا زرشک پفکی و یا زرشک سیاه خشک. برای قیمت انلاین زرشک به حجم تناژ به سایت https://ibarberry.ir  مراجعه نمایید.

برای خرید زرشک بسته بندی شده و اطلاع از قیمت ها منابع مختلفی در اینترنت وجود دارد. ازجمله ان ها می توان به سایت های زیر اشاره نمود.

  • کافه زعفران
  • دیجی کالا 
  • بیار
  • شهروند
  • عطارک

به طور کلی در همه فروشگاه های انلاین مواد غذایی می توان به قیمت زرشک بسته بندی شده دست یافت. 

 

در ادامه این مقاله به تولید زرشک مرغوب به صورت سنتی می پردازیم.

قیمت زرشک مرغوب

در روشهای سنتی خشک کردن زرشک، بخصوص در شیوه تولید زرشک پفکی،  به تعداد زیادی از کارگران احتیاج است که در مدت زمانی طولانی با دقت و توجه بسیار اقدام به خشک کردن زرشک نمایند و گاه برای برگزیدن زرشک خشک مرغوب به بازنگری پایانی بپردازند. این روش به دلیل هزینه زیادی که از زمان و انرژی مصرف می‌کند بر قیمت زرشک به میزان زیادی می افزاید و زرشک پفکی بر مبنای همین شیوه خشک کردن، مرغوبترین زرشک و مخصوص صادرات به کشورهای دیگر است.

زرشک درجه یک چه نوع زرشکی است؟ چه عواملی در تشکیل زرشک مرغوب تاثیرگذار هستند؟ آیا کنترل عوامل متعدد  کاشت، داشت و برداشت در تعیین سطح کیفی محصول زرشک نهایی کافی است؟ فاکتورهای زیادی در تشکیل زرشک خشک با کیفیت دخیل هستند که تمام پیوستار کاشت، داشت و برداشت و انبار و خشک کردن و بسته‌بندی آن را در بر می‌گیرد و آسیب‌ها و آفت‌هایی که بر هر مرحله از این فرایند وارد می‌شود در شکل‌گیری محصول نهایی موثر است. برای تشکیل یک محصول مرغوب و بی نقص باید در تمام برهه‌های پرورش زرشک به نکات باریکی توجه شود تا به کیفیت و کمیت مطلوبی در انتهای فرایند برسند.نحوه کاشتن زرشک و نگهداری از آن  در حین رشد و در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای جلوگیری از آسیب ها و آفت‌های مختلف و برداشت دقیق و با حوصله و همچنین نحوه انبار کردن زرشک و تدارک مکان‌های سرپوشیده مناسب برای خشک کردن زرشک همه و همه در این روند نقش مستقیم دارند. مرغوب‌ترین زرشکی که با حفظ و تداوم دقت در تمام این مراحل به دست می‌آید زرشک پفکی می‌باشد که برای صادر کنندگان زرشک حرف اول را می‌زند. روش‌های متفاوتی که در برداشت زرشک به کار می‌رود از روش ضربه‌ای گرفته تا روش‌های مکنده و چیدن شاخه‌ای حساسیت و دقت خاصی را می‌طلبد زیرا زرشک  به دلیل ظاهر لطیف و آسیب‌پذیر خود در معرض خراشیدگی و زخمی شدن است و باید روند برداشت آن سخت  تحت مراقبت قرار گیرد.

 

مشخصات زرشک مرغوب

خصوصیات یک زرشک مرغوب  به شرح زیر است: 

  1. دانه درشت است
  2. عاری از اجسام خارجی همچون برگ و خار و خاشاک و گل و لای است. 
  3. میزان رطوبت آن به اندازه است. 
  4. میزان روغنی به آن زده می شود یا ناچیز است و یا اصلا روغن ندارد
  5. ترجیحا زرشک پفکی است. زرشک دانه اناری ظاهر پایین تری دارد. 
  6. رنگ آن درخشان و شفاف است.
  7. تازه است و حداکثر بیشتر از یکسال عمر ندارد.