تولید زرشک پفکی 

روشی بسیار مهم برای چیدن زرشک وجود دارد که به بریدن شاخه ها معروف است. در این روش  به دلیل عدم تماس ماشین و دست با میوه  زرشک و اسیب مکانیکی پایین میوه زرشک، بهترین محصول خشک شده ممکن به دست می‌آید.  قدم بعدی یعنی برای خشک کردن زرشک،  از روش سنتی انبار کردن در سوله ها استفاده می شود، این روشی بهینه برای رطوبت زدایی زرشک است. در این روش میوه زرشک در محلی سرپوشیده به دور از باران و آفتاب و حواشی محیطی روی چوب‌بست‌هایی چیده می‌شود و در دمای طبیعی به مرور ایام آبشان تبخیر می‌شود و محصول خشک و پاکیزه به جا می‌ماند. زرشکی که در طی این عملیات خشک می‌شود زرشک پفکی نام دارد. برای خرید زرشک پفکی و همچنین خرید زرشک دانه اناری با ما در تماس باشید.  برای خواندن بیشتر مطالب زیر در همین وب سایت جستجو کنید.

  • زرشک پفکی چیست ؟ 
  •  انواع زرشک - پفکی و دانه انای
  •  بهترین زرشک ایران - خصوصیات زرشک مرغوب و اعلا 
 مدیر فروش خانم شادمان
شماره موبایل 09122980199
شماره دفتر 021-86046255
کانال تلگرام Zereshk_price@
پاسخگویی تلگرام barberry_abram@
پاسخگویی واتس اپ کلیک کنید
پست الکترونیکی info@abramfood.com
آدرس شرکت تهران، یوسف آباد، خیابان ١٢، پلاک ٢٨